Na pravom ste mestu!

Profesionalno
prevođenje

Dozvolite nam da vam pokažemo zašto su naši klijenti prezadovoljni.

Besplatna procena
*Popust 20% za nove klijente, a 10% za postojeće.

39+

stalnih klijenata

9380+

prevedenih dokumenata

100%

zadovoljnih klijenata

Usluge prevođenja tekstova

Ibis Creative Vam obezbeđuje usluge prevođenja svih vrsta tekstova u oba smera. Pisani prevodi su trenutno najtraženija usluga na prevodilačkom tržištu u svetu. Svaki prevod u našem Centru poštuje standarde za prevođenje koji podrazumevaju lekturu i proveru svakog prevoda od trećeg i stručnog lica. Visoko kvalitetnim stručnim kadrom Centar za obrazovanje Ibis Creative može da ispuni sve zahteve svakog klijenta.

Da biste uradili prevod nekog teksta, nije dovoljno samo opšte poznavanje određenog jezika. Termini koji su usko vezani za određene vrste poslova, tržišta na kojem se vrši prevod, poznavanja žargona i slično su specifičnosti svakog prevodilačkog teksta. Iz tog razloga u našem Centru se nalazi tim prevodilaca koji ima dugogodišnje iskustvo u prevođenju, kao i mrežu savetnika za specijalizovane oblasti koji vrše lekturu teksta.

Overeni prevodi

Da li Vam je potreban overeni prevod od strane sudskog prevodioca? Kompanijama i pojedincima pružamo kvalitetne usluge naših sudskih tumača po pristupačnim cenama.

Overeni prevodi zahtevaju najviši stepen profesionalnosti i poverljivosti. Zbog toga se prema svakom dokumentu odnosimo pažljivo i poverljivo.

Overene prevode obavljaju sudski prevodioci koje je ovlastio nadležni sud. Sudski prevodilac prevodi tekst i svojim pečatom i potpisom garantuje da prevod odgovara originalu. Ovo je zvaničan dokument koji možete koristiti u svim institucijama širom sveta

Za koja dokumenta je obično potrebno sudsko uverenje?

  • Izvodi, uverenja i potvrde: izvodi iz matičnih knjiga, potvrde i uverenja nadležnih organa i ustanova
  • Zvanični prepisi ocena obrazovnih ustanova
  • Lekarski nalazi
  • Pravna dokumentacija poput ugovora i aneksa

Lektura i korektura

Pored usluga prevoda vršimo i usluge lekture i korekture tekstova. Svaki prevod koji radimo prolazi kroz dve nezavisne provere.

Naši lektori proveravaju gramatičku ispravnost i kontrolišu konzistentnost prevoda.

Kako bismo otklonili i eventualne propuste, prevod se šalje na drugu proveru. Tom prilikom se kontroliše i izgled prevoda, tačnije vernost prevoda originalu u vizuelnom smislu. Tek nakon finalne provere prevod se može poslati klijentu.

Usmeno prevođenje

Usmeno prevođenje u osnovi je umetnost parafraziranja - prevodilac sluša govornika na jednom jeziku, shvata sadržaj onoga što se govori, a zatim parafrazira njegovo ili njeno razumevanje značenja koristeći alate ciljnog jezika. Međutim, kao što se ne može nekome objasniti neka misao ako je niste u potpunosti razumeli, ne možete prevoditi ili tumačiti nešto bez poznavanja teme čiji se usmeni prevod vrši. Pri odabiru prevodioca za usmeni prevod, stručno znanje prevodioca o temi jednako je važno kao i njihovo iskustvo u usmenom prevođenju.

Škola stranih jezika Ibis Creative Vam nudi i usluge simultanog i konsekutivnog prevoda u najrazličitijim oblastima. Seminari, treninzi, sajmovi, simpozijumi ili bilo kakvi drugi skupovi koji zahtevaju prevođenje na engleski ili srpski jezik mogu imati stručne prevodioce sa iskustvom u radu u ovakvim prilikama. Naš tim čine iskusni prevodioci za prevođenje konferencija, sastanaka, prezentacija i ostalih događaja gde vam je potrebno simultano prevođenje.

Simultano prevođenje

Simultano prevođenje je najnapornija i najzahtevnija vrsta prevođenja. To je posebna vrsta usmenog prevođenja gde prevodilac prevodi istovremeno sa izlaganjem govornika. Svaki naš simultani prevodilac je iskusni profesionalac.

Planirate skup ili konferenciju na međunarodnom nivou i želite da se učesnici iz raznih zemalja mogu dobro sporazumeti. Nazovite nas ili nam pošaljite e-mail, da bismo Vas mogli kontaktirati. Zajedno ćemo – brzo i profesionalno – odrediti i zadovoljiti Vaše potrebe.

Konsekutivno prevođenje

Konsekutivni prevodilac je najprikladniji za manje skupove, prezentacije ili poslovne razgovore. Konsekutivni prevodilac pomoću svojih beleški reprodukuje govor na ciljni jezik za vreme pauza u izlaganju govornika. Svaki naš konsekutivni prevodilac se prilagođava stilu i dinamici izlaganja svakog pojedinog govornika i svi su vrlo fleksibilni, precizni i brzi.

Prevođenje web stranica

Želite da ostvarite saradnju sa klijentima širom sveta?

Prevođenjem i lokalizacijom svojih web stranica, otvarate vrata u svet. Koliko ćete pri tome biti uspešni i kakav ćete utisak da ostavite, u velikoj meri zavisi od jezičkog kvaliteta Vaših web stranica i njihovog vizuelnog izgleda. Web stranica je Vaša vizit-karta! Zahvaljujući našem profesionalnom timu lingvista i prevodilaca, koji je isključivo specijalizovan za prevođenje web stranica, možemo da Vam ponudimo prevod sajtova, sa kojima ćete postići uspeh na međunarodnom tržištu.

Takođe, mnogi vlasnici web stranica ne drže previše do tačnog prevoda sadržaja na njima, pa obično dopuštaju da automatski internet prevodilac obavi taj posao umesto profesionalnog prevodioca, jer je reč o brzom i besplatnom alatu. Kada bi bili svesni u kakav zbir nečitljivih i konfuznih rečenica automatski prevodilac prevede tekst njihove web-stranice, verovatno nikada ne bi posegnuli za tim alatom, nego bi je radije ostavili neprevedenom.

Prilikom prevođenja sajtova, naš tim prevodilaca garantuje prevod koji je tačan, precizan, adekvatan i jasan.

Prevođenje sajta je investicija koja se višestruko isplati, stoga, investirajte u sajt vaše kompanije i zauzmite svoje mesto na svetskom onlajn tržištu.

20% popusta za nove klijente!

Ukoliko su Vam potrebni prevodi na i sa traženog jezika (engleskog, nemačkog, italijanskog, francuskog, mađarskog, rumunskog, slovenačkog i na gotovo sve svetske jezike) sa overom sudskog prevodioca ili bez nje, Ibis Creative je pravo mesto za Vas. Pošaljite nam upit sa priloženim tekstom, a mi ćemo Vam u što kraćem roku poslati ponudu za traženu uslugu prevođenja. Priloženi fajl možete poslati u Word ili PDF formatu.

Možete popuniti upit ili nas pozvati na 069 1441 131.